A most érkező előzményfilmben pedig szerepel a legendás maffiafilmes színész. Elárulta, anno miért nem akart benne lenni a sorozatban.


A Nagymenőkben látott legtöbb színész előbb-utóbb felbukkant a Maffiózókban is, Ray Liotta viszont sose. Pedig most Seth Meyers műsorának vendégeként elmondta a sztár, hogy a sorozat alkotója, David Chase személyesen meglátogatta őt, hogy meggyőzze az egyik szerepről. Liotta szimplán azt válaszolta, hogy majd meglátja. Egyébként arról a szerepről volt szó, amiért Joe Pantoliano Emmy-díjat nyert, vagyis Ralph Cifarettoról. Mint Liotta mondta, a jó döntést hozta mindkettejük számára.

Ugyanakkor most két szerepet is elvállalt egyszerre a Maffiózók előzményfilmjében, a The Many Saints of Newarkban. Mindezt úgy, hogy mint az interjúban bevallotta, sose látta a sorozatot. Pontosabban néha egy-két epizódot elkapott itt-ott, de sose nézte meg rendesen. Mint mondta, amikor adták, akkoriban éppen nem nagyon nézett tévét. De megígérte, hogy be fogja pótolni. Egyébként bevallotta azt is, hogy nem nagyon szokta megnézni a saját filmjeit, de megjegyezte, hogy ezt a mostanit most biztosan meg fogja.


A figyelmetekbe ajánljuk