Csatlakozik a korábban már bejelentett Helen Mirrenhez.


Az első rész pozitív reakciója után érkezik is a 2019-es Shazam! folytatása Shazam! Fury Of The Gods címmel. Visszatér az első rendezője, David F. Sandberg, emellett pedig múlt hónapban kiderült, hogy Helen Mirren lesz a film egyik ellenlábasa. Ugyanis több főgonosszal is szembe kell majd néznie hősünknek.

Most pedig bejelentettek még egy színésznőt, aki a film egyik főgonoszát fogja játszani, ő pedig nem más, mint Lucy Liu. A film nem a képregény egyik sztoriszálát dolgozza fel, hanem külön a filmhez írnak egy teljesen új sztorit, így nem nagyon tudni sokat a karakterükről. Azon túl, hogy mindkét eddig bejelentett színésznő Atlas isten egy-egy lányát fogja majd alakítani, nem tudni semmit a sztoriról.

Kérdés az, hogy mikor csap majd össze egy másik ikonikus ellenlábasával, Black Adammal, akit Dwayne The Rock Johnson alakít és aki külön filmet kap majd. Ugyanakkor várhatóan egy ponton össze fog érni majd a két dolog. Eredetileg ugyanis tervben volt, hogy már az első film főgonosza is Black Adam legyen.

(Forrás: A.V. Club)


A figyelmetekbe ajánljuk