Azokról a tudósokról fog szólni, akik próbálták figyelmeztetni az amerikai döntéshozókat, hogy járvány lesz a koronavírusból.


Amikor Phil Lord és Chris Miller párosra gondolunk, akkor valószínűleg nem a komor drámák ugranak be. Ők rendezték A Lego-kalandot a 21 Jump Streetet és a 22 Jump Streetet, továbbá a Derült égből fasírt című animációs komédiát. A Soloból híresen azért lettek kirúgva forgatás közben, mert a Lucasfilmnek nem tetszett a vicces hangvétel, amibe a filmet vitték.

Most úgy tűnik, hogy mégis komolyabb vizekre eveznek, következő filmjük ugyanis egy koronavírus-járvány témájú dráma lesz. A film arról a pár szakemberről szól majd, akik előre látták a bajt, figyelmeztették is a megfelelő szerveket, de hiába próbálták rávenni a döntéshozókat, hogy a helyzet komolyságához mérten kezeljék a dolgot, végül számtalan elkerülhető halálhoz vezettek a hivatalos szervek lassúsága.

Ugyanakkor a történet alapján nem biztos, hogy valami nagyon komor filmet kapunk, hisz gondoljunk Adam McKay-re, aki olyan filmekkel kezdte a karrierjét, mint a kiváló A híres Ron Burgundy legendája, vagy a Tesó tusa, hogy aztán később olyan filmeket rendezzen, mint A nagy dobás. Az a film szintén egy való életbeli tragédiáról szól és alapvetően szórakoztató módon érteti meg a nézővel, hogyan is történt egy tragédia annak következményeivel.

Könnyen lehet, hogy valami hasonlóan dühös, de cinikusan vicces filmet kapunk. Pláne annak fényében, hogy az alapjául szolgáló könyvet ugyanaz a Michael Lewis írta, aki A nagy dobás alapjául szolgáló könyvet is.

(Forrás: A.V. Club)


Friss

4 + 1 húszéves nyári sláger, amiket még ma is imádunk

Nyári slágerek, amik a csapból is folytak – valahogy így lehetne jellemezni 2001 legnagyobb diszkóhimnuszait, amiket – egyáltalán nem véletlenül – még ma is imádunk. De vajon mik voltak ezek a számok pontosan? Mire örültek meg az emberek a legnagyobb habpartik közepén? Mutatjuk!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Paul Rudd még egyszer utoljára megtréfálta Conant

Conan O'Brien late night comedy műsora hamarosan véget ér, a színész pedig nem hagyta ki az alkalmat egy utolsó poénra.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Toyota robotja szelfizés közben is képes letörölni az asztalt

A robotoknak nagy problémát okoznak a visszaverődő és áttetsző felületek, a Toyota megoldotta a problémát.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk