adam driver és lady gaga gucci ház forgatás
Lady Gaga valóban a végletekig vitte Patrizia Reggiani szerepét.

Az énekesnő a Variety-nek adott új interjújában mesélt arról, hogyan készült fel Maurizio Gucci hírhedt feleségének szerepére Ridley Scott A Gucci-ház című filmjében, arról nem is beszélve, hogy érzelmileg milyen viharos volt számára az egész folyamat.

Gaga elmesélte, hogy egy olyan nő megformálása, aki megrendezte a saját férjének a meggyilkolását, olyan dolog ami arra kényszerítette, hogy „ő is hazavigye forgatás után a sötétséget, hiszen Patrizia Reggiani élete komor és gonosz volt."

Nem hiszem, hogy bármelyik színésznek is ilyen határig kellene elmennie. Állandóan azt kérdezem magamtól, hogy miért teszem ezt. Elég extrém művészi darabokat csináltam a karrierem során – aminek kitettem a testemet, az elmémet. Olyan, mintha egy diónyi szomorúság lenne a gyomromban, miközben ezt mondom nektek. Nem tudom, miért vagyok ilyen."

Majd hozzátette:

Azt hiszem, a legjobb válasz, amit adhatnék, hogy van egyfajta romantikus kapcsolatom a művészetért való szenvedéssel, amit fiatal lányként sajátítottam el, és ez néha túl messzire megy. És amikor túl messzire megy, akkor nehéz egyedül megküdezni vele"

Ezért az egyik mentális egészségügyi óvintézkedése az volt, hogy a forgatás vége felé felfogadott egy pszichiátriai ápolót, hogy vele legyen a forgatáson, mivel így „biztonságosabbnak" érezte.

(papermag)


A figyelmetekbe ajánljuk