Steven Moffat vezető írója volt az időutazós sorozatnak, David Tennant pedig egy ideig a címszereplője. Most folytatják a közös munkát egy új minisorozaton.


A Doctor Who egykori vezető írója, továbbá a Sherlock alkotója, Steven Moffat jelenleg a Netflixnek gyárt sorozatokat a BBC-vel együttműködésben, az első ilyen koprodukció a Dracula volt, most pedig kiderült, kiket fogunk látni majd a következőben. Két ismerős újra együtt fog dolgozni.

Az Inside Man címen készülő minisorozatának ugyanis Stanley Tucci mellett David Tennant lesz a másik sztárja, aki ugye volt már Doktor a Doctor Who-ban. Ugyan Moffat csak Tennant után érkezett vezetőíróként, de előtt már szántalan epizódot írt a sorozatból. Ő írta például a Tennant-éra legendás Blink epizódját.

A történetről nem árultak el semmit, a sztori végét pedig csak Moffat tudja, még a BBC és a Netflix sem. Annyit tudni mindössze, hogy halálsorra váró amerikai elítéltről, egy angol kisváros lelkészéről, meg egy matematikatanárról szól, akik egészen váratlan módon keresztezik majd egymás útját, számolt be róla a Deadline.

Friss

Diszkóalbummal rukkol elő a Foo Fighters

A zenekar új lemeze jövő hónapban érkezik, amellyel a Bee Gees előtt tiszteleg.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A rejtett nárcizmus 4 jele

A nárcisztikus" kifejezéssel sokat dobálózunk napjainkban. Gyakran használjuk gyűjtőfogalomként a nárcisztikus személyiségzavar (NPD) bármely vonásával rendelkező emberek leírására.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk