Steven Moffat vezető írója volt az időutazós sorozatnak, David Tennant pedig egy ideig a címszereplője. Most folytatják a közös munkát egy új minisorozaton.


A Doctor Who egykori vezető írója, továbbá a Sherlock alkotója, Steven Moffat jelenleg a Netflixnek gyárt sorozatokat a BBC-vel együttműködésben, az első ilyen koprodukció a Dracula volt, most pedig kiderült, kiket fogunk látni majd a következőben. Két ismerős újra együtt fog dolgozni.

Az Inside Man címen készülő minisorozatának ugyanis Stanley Tucci mellett David Tennant lesz a másik sztárja, aki ugye volt már Doktor a Doctor Who-ban. Ugyan Moffat csak Tennant után érkezett vezetőíróként, de előtt már szántalan epizódot írt a sorozatból. Ő írta például a Tennant-éra legendás Blink epizódját.

A történetről nem árultak el semmit, a sztori végét pedig csak Moffat tudja, még a BBC és a Netflix sem. Annyit tudni mindössze, hogy halálsorra váró amerikai elítéltről, egy angol kisváros lelkészéről, meg egy matematikatanárról szól, akik egészen váratlan módon keresztezik majd egymás útját, számolt be róla a Deadline.

Friss

Lady Gaga lett a Dom Pérignon legújabb arca

Debütált a Dom Pérignon rosé 2005 limitált kiadású jeroboam palackja, amit nem mást, mint az többszörös Grammy - és Oscar-díjas énekesnő, Lady Gaga tervezett Nicola Formichetti divatigazgatóval.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk