Az előzetes egy szuperhősös családi drámát ígér generációk közt. Persze azért látványos akcióból is akad!


Mark Millar valóságos sztár a képregényvilágon belül, de nevével már a mozinézők is találkozhattak korábban. Az ő műveiből készültek ugyanis a Ha/ver- és a Kingsmen-filmek. A Netflix pedig lecsapott rá egy sok nullás szerződéssel, hogy a platform számára gyártson filmeket és sorozatokat más saját műveiből is.

Most megérkezett az első közös projekt, a Jupiter's Legacy című sorozat előzetese, aminek az eredetije egy szuperhőscsapatról szól generációs súrlódásokkal. Az idősebb hősöknek meg kell küzdeniük a ténnyel, hogy szép lassan eljár felettük az idő, mint mindenki felett, míg a fiatalok próbálnak kilépni idősebb társaik árnyékából, saját identitást keresve.

Ezt a fajta családi drámát a Josh Duhamel főszereplésével készült adaptáció is hozzá. De persze azért látványos akciókat is fopunk majd kapni, mégis csak szuperhőssorozatról van szó. Május 7-én pedig már nézhetjük is a Netflixen!

(Forrás: Consequence)


Friss

YouTube / NewsHour4u

Szakértők sem tudják mit rejthet a Jemenben található pokol kútjának mélye

A Jemen sivatagában található óriási lyuk 30 méter széles és 100-250 méter mély is lehet akár. A helyi néphit szerint a démonok börtöneként hozták létre, ezt az állítást pedig a mélyéből felszálló bűzös szagok is alátámasztják.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A tudósok szerint ezért félünk annyira a sötétségtől

A sötétség a szem bizonyos sejtjein keresztül szabályozza félelemközpontunk működését.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezt a kókuszos-málnás scone receptet te is elkészítheted

A scone egy angol édes pogácsa, amely nem igényel élesztőt.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk