Az előzetes egy szuperhősös családi drámát ígér generációk közt. Persze azért látványos akcióból is akad!


Mark Millar valóságos sztár a képregényvilágon belül, de nevével már a mozinézők is találkozhattak korábban. Az ő műveiből készültek ugyanis a Ha/ver- és a Kingsmen-filmek. A Netflix pedig lecsapott rá egy sok nullás szerződéssel, hogy a platform számára gyártson filmeket és sorozatokat más saját műveiből is.

Most megérkezett az első közös projekt, a Jupiter's Legacy című sorozat előzetese, aminek az eredetije egy szuperhőscsapatról szól generációs súrlódásokkal. Az idősebb hősöknek meg kell küzdeniük a ténnyel, hogy szép lassan eljár felettük az idő, mint mindenki felett, míg a fiatalok próbálnak kilépni idősebb társaik árnyékából, saját identitást keresve.

Ezt a fajta családi drámát a Josh Duhamel főszereplésével készült adaptáció is hozzá. De persze azért látványos akciókat is fopunk majd kapni, mégis csak szuperhőssorozatról van szó. Május 7-én pedig már nézhetjük is a Netflixen!

(Forrás: Consequence)


Friss

Íme, 3 tipp, hogy feldobd magad, ha szomorú vagy

Mutatunk néhány tippet, ha fel szeretnénk dobni magunkat szomorúság esetén.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Készíts te is házilag limonádét!

A limonádé a nyár egyik legkedveltebb itala. Nagy szükségünk van rá, főleg ebben a hőségben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

3 légzéstechnika, amellyel könnyebben álomba ringathatod magad

A hosszú munkanapokkal, különféle feszültségekkel, szülői kiégéssel vagy más érzelmileg kimerítő helyzetekkel teli, elfoglalt és gyors tempójú társadalmunk megnehezítheti a valós relaxációt, a kikapcsolódást és a pihentető alvást. Rengetegen küszködnek valamilyen alvásproblémával, ám egyes légzőgyakorlatot segíthetnek megnyugodni, s ezzel együtt elaltatni minket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk