Meglepődnél, de emberek meglepő részletességgel nyilvántartják, hogy melyik filmben hányszor hangzik el az a bizonyos angol csúnya szó.


Az A.V. Clubnak van egy sorozata, amiben a Wikipédia mélyéről szednek össze olyan cikkeket, amik valamilyen okból érdekesek és furák. A legutóbbi ilyen cikkükből pedig kiderül, hogy van egy egész oldala annak, hogy melyik filmekben hangzik el az a bizonyos f-betűs angol csúnya szó, ami rímel a mákra. Szerkesztők ugyanis veszik a fáradtságot és nyilvántartják.

Többek közt azt is megtudhatjuk róla, hogy az 1970-es M*A*S*H volt az első nem pornófilm, amiben elhangzott. Továbbá eddig összesen 138 filmben hangzott el legalább 150 alkalommal. Meglepő módon egy kanadai komédiában, a Swearnet: The Movie című alkotásban hangzott el eddig legtöbbször, 935 alkalommal, ezt a Fuck című dokumentumfilm követi, ami magáról, a szóról szól, ami 857-szer szerepel benne. A harmadik pedig A Wall Street farkasa, amiben 569 alkalommal hangzott el.

De ami ennél is durvább, hogy azt is számon tartják, hogy hány másodpercenként hangzik el átlagosan. A játékpercek számához képest a legtöbb f-bombát a Fuck tudhatja magáénak, aminek 91 perces játékideje során átlagosan 9,21-szer hangzik el percenként. Ezt követi itt is a Swearnet. Harmadik viszont egy viszonylag friss és ismertebb film, a Csiszolatlan gyémánt. Adam Sandler thrillerében 4,15 f-betűs szó hangzik el percenként átlagosan. Mindezt 135 perces játékidővel sikerült.


Friss

Íme, 3 tipp, hogy feldobd magad, ha szomorú vagy

Mutatunk néhány tippet, ha fel szeretnénk dobni magunkat szomorúság esetén.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Készíts te is házilag limonádét!

A limonádé a nyár egyik legkedveltebb itala. Nagy szükségünk van rá, főleg ebben a hőségben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

3 légzéstechnika, amellyel könnyebben álomba ringathatod magad

A hosszú munkanapokkal, különféle feszültségekkel, szülői kiégéssel vagy más érzelmileg kimerítő helyzetekkel teli, elfoglalt és gyors tempójú társadalmunk megnehezítheti a valós relaxációt, a kikapcsolódást és a pihentető alvást. Rengetegen küszködnek valamilyen alvásproblémával, ám egyes légzőgyakorlatot segíthetnek megnyugodni, s ezzel együtt elaltatni minket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk