Vidéki ballada az amerikai álomról című filmjéért lehet még a legjobb és legrosszabb színésznő is egyszerre.


A Vidéki ballada az amerikai álomról nem kapott kifejezetten erős kritikákat, sokan kifogásolták a karakterek ábrázolásának hitelességét többek között. Glenn Close viszont ennek ellenére alakításáért begyűjtötte gazdag karrierje hetedik Oscar-jelölését, könnyen előfordulhat, hogy ezzel nyeri pont a legelsőt. Az Akadémia ugyanis adós neki régóta azzal a szoborral.

Itt jön viszont a csattanó. Nem csak legjobb mellékszereplő Oscarra jelölték egy héten belül, hanem legrosszabb mellékszereplő Arany Málna díjra is. Az Arany Málnának nincs köze az Oscarhoz ugyan, de egy nappal előtte adják át, így 24 órán belül begyűjtheti mindkettőből az elsőt.

Eddig egyébként csak két színésznek jött össze ez a duplázás ugyanazért az alakításért, James Coconak a Csak ha nevetekért, meg Amy Irvingnek a Yentlért. Egyikőjük se nyert, így Close lehet az első. Ez a veszély egyébként nem fenyegeti szerencséjére, valószínűleg Maddie Ziegler kapja a filmvilág viccdíját Sia rendezői bemutatkozásáért, amit rengeteg kritika ért az autizmus karikatúraszerű és helyenként téves ábrázolásáért.

(Forrás: Consequence of Sound)


Friss

YouTube / NewsHour4u

Szakértők sem tudják mit rejthet a Jemenben található pokol kútjának mélye

A Jemen sivatagában található óriási lyuk 30 méter széles és 100-250 méter mély is lehet akár. A helyi néphit szerint a démonok börtöneként hozták létre, ezt az állítást pedig a mélyéből felszálló bűzös szagok is alátámasztják.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A tudósok szerint ezért félünk annyira a sötétségtől

A sötétség a szem bizonyos sejtjein keresztül szabályozza félelemközpontunk működését.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezt a kókuszos-málnás scone receptet te is elkészítheted

A scone egy angol édes pogácsa, amely nem igényel élesztőt.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk