A Logan rendezője csinálja, Harrison Ford pedig természetesen visszatér a címszerepben.


Jövőre érkezik a tervek szerint az Indiana Jones-franchise következő iterációja, amiben Harrison Ford még egyszer, talán utoljára, de eljátssza az ostorcsattogtató régész kalandor figuráját. Ezúttal viszont kivételesen nem Steven Spielberg rendezi a a filmet, viszont látszólag kiváló kezekben van a film.

Az a James Mangold veszi át Spielbergtől a jelképes stafétát, amit négy filmen keresztül vitt, aki legutóbb a Ford vs. Ferrarit rendezte, de neki köszönhetjük a Logant is. Utóbbi ugye egy ikonikus hős alkonyáról szól, akárcsak vélhetően az új Indiana Jones is Ford életkorát figyelembe véve.

Most Phoebe Waller-Bridge, a Fleabag alkotója és sztárja is csatlakozott a projekthez. Azt még nem tudni, hogy kit fog játszani, csak azt, hogy ő lesz az egyik főszereplő. Ő egyébként szerepelt már Star Wars-filmben egy robot hangjaként a Soloban, továbbá a hamarosan végre tényleg bemutatásra kerülő James Bond-film forgatókönyvén is dolgozott. Szép lassan kipipálgatja a nagy ikonikus franchise-okat, úgy tűnik.

(Forrás: A.V. Club)


Friss

Egy elefántnak nassolni támadt kedve, ezért betört egy thai nő konyhájába

Nem zavartatta magát.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Így változtassunk testképünkön még ezen a nyáron

Testképünkre negatív hatással lehetett a pandémia időszaka, mivel nőtt a szorongásszintünk. Hogyan tehetnénk egészségesebbé?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Földnek is van pulzusa, az oka azonban ismeretlen

Rendszeresen „megdobban" a bolygó.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk