Brittany Murphy tragikusan rövid életét egy kétrészes dokumentumfilmben követhetjük figyelemmel, ami az HBO Maxon fog megjelenni. A filmben megszólalnak a színésznőhöz legközelebb álló barátok és kollégák is.


Azt már tudni lehet, hogy film leginkább Murphy utolsó éveire, valamint halálának megrendítő körülményeire fókuszál. A színésznő 2009. december 20-án bekövetkezett halálának főbb okai közt szerepel tüdőgyulladás és anémia, de feltehetőleg jelentős szerepet játszhatott a szervezetében kimutatott magas dózisú vényköteles gyógyszerek is. Férje pedig fél évre rá 2010. május 23-án hunyt el, a férfinél szintén tüdőgyulladást állapított meg a halottkém.

A rejtélyes körülmények ellenére a készítők ki szeretnék zárni az összeesküvés-elméleteket és a színésznőhöz méltó filmmel emlékeznének meg.

Bevállaltam, hogy elkészítem ezt a filmet, mert úgy vélem szégyen, hogy Brittany ígéretes életét és karrierjét a feledés homályába taszította a halálának körülményei. Fontosnak tartom megünnepelni Brittany tehetségét"

nyilatkozta a produkció rendezője, Cynthia Hill.

A jelenleg gyártás alatt álló projektnek eddig nincs címe, illetve a premier dátuma se tisztázott.

Brittany Murphy olyan alkotásokban alkotott maradandót, mint a Spinédzserek, 8 mérföld, Ne szólj száj! vagy éppenséggel az Észvesztő.

(LA Times)

Related Articles Around the Web

Friss

A Földnek is van pulzusa, az oka azonban ismeretlen

Rendszeresen „megdobban" a bolygó.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
YouTube / NewsHour4u

Szakértők sem tudják mit rejthet a Jemenben található pokol kútjának mélye

A Jemen sivatagában található óriási lyuk 30 méter széles és 100-250 méter mély is lehet akár. A helyi néphit szerint a démonok börtöneként hozták létre, ezt az állítást pedig a mélyéből felszálló bűzös szagok is alátámasztják.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A tudósok szerint ezért félünk annyira a sötétségtől

A sötétség a szem bizonyos sejtjein keresztül szabályozza félelemközpontunk működését.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk