Lily Collins az Emily Párizsban forgatásán.

A Netflix közzétette az Emily Párizsban második évadának részleteit, köztük a megjelenési dátumot, a szereplőket és egy pazar előzetest.


Annak ellenére, hogy az első évad az ellenszenves karakterekről, az avantgárd divatról és az agresszív amerikai terjeszkedésről vált híressé, az Emily Párizsban a Netflix egyik legnézettebb sorozatává vált. A sztori egy fiatal, feltörekvő chicagói lány, Emily Cooper (Lily Collins) életébe enged betekintést, aki Franciaországba költözik, hogy egy párizsi ügynökség munkatársa legyen.

A sikersorozat második évadának trailerét a hétvégén mutatták be a Netflix első globális rajongói eseményén, a "Tundum"-on, amelyen exkluzív jeleneteket vetítettek a készülő sorozatokból. Bridgerton és a Derry Girls sztárja, Nicola Coughlan mutatta be a teasert, mondván:

Bonjour-t mondunk Párizsnak, ahol Emilynek és a bandának jó oka van az ünneplésre

A streaming platform azóta a Youtube-on közzétette a december 22-én érkező sorozat második évadának előzetesét, amely bővelkedik a luxuspartikban és francia életérzésben.

Collins Emily Cooper szerepében tér vissza, de az első széria szereplői közül Lucas Bravo, Ashley Park és Camille Razat is feltűnik majd a második évadban. Egy új színész, Lucien Laviscount is csatlakozik a brigádhoz, aki Alfie karaterét alakítja majd.

Forrás: Dazed

A figyelmetekbe ajánljuk