A sorozat ráadásul az Élősködőkön alapul és az HBO-nál készül.


Bong Joon-ho nem tétlenkedett sokat azután, hogy megnyerte tavaly az Oscart az Élősködőkért. Már 2019-ben is arról beszélt, hogy két projektet is tervez következőnek.

Az egyik koreai nyelven készülne, a másik angol nyelven. Egyik projekt sem nagy költségvetésű. Nagyjából az Élősködők, vagy az anyám! költségvetését érdemes elképzelni. A koreai Szöulban játszódna és sajátos horror- és akcióelemeket tartalmaz. Nehéz meghatározni a filmjeim zsánerét.

Az angol projekt pedig egy dráma lenne, ami egy 2016-ban történt esetet dolgozna fel. Természetesen ez majd csak akkor fog kiderülni, amikor elkészülök a forgatókönyvvel, de az egyik fele jó eséllyel Nagy-Britanniában, a másik fele pedig az Egyesült Államokban játszódna.

Most Rian Johnson rendezővel a The Director's Cut című podcast vendégeként folytatott beszélgetésében ismét beszélt ezekről a projektekről, amivel az Oscar utáni időszakot töltötte otthon a karanténban.

Olyan érzés, mintha ketté vágtam volna az agyamat jobbra és balra, miközben ezt a két forgatókönyvet írtam egyszerre. De az egyiket befejeztem végre egy hete.

Ráadásul emellett dolgozik az HBO berkein belül egy sorozaton is, ami az Élősködőkön alapul. A készülő széria másik vezető producere és alkotója Adam McKay, akinek az Utódlás mellett olyan filmeket köszönhetünk, mint A nagy dobás, vagy éppen A híres Ron Burgundy legendája, hogy sokoldalúságát érzékeltessük. Szóval valószínűleg nem kell várnunk sokáig újabb mozgóképre a mestertől, sok minden érkezik majd idővel.

(Forrás: Collider)


Friss

A virtuális valóság révén megismerhetjük az emberi pszichét is?

A virtuális valóság biztos pont lehet az emberismeretben a jövőben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A fűszerek rengeteg egészségügyi hatással bírnak

A gyömbér, kurkuma és fahéj csak néhány azon fűszerek közül, melyek jelentősen javíthatják egészségünket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 dolog, amit soha nem szabad elfelejtened, ha depresszióval küzdesz

A depresszió elszívhatja az energiánkat, üresnek és fáradtnak érezhetjük magunkat. Ez pedig az élet minden területén megnehezít a mindennapjainkat. Vannak azonban apró lépések, amelyekkel jobban kontrollálhatjuk érzéseinket, ezzel javítva az általános közérzetünket. Ebből gyűjtöttünk össze négyet!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk