Hamarosan tovább izgulhatunk a londoni arisztokráciáért!Talán senkit sem lepett meg a hír januárban, amikor kiderült, hogy folytatódik a tavaly év vége egyik legnagyobb sikere, a Bridgerton.

A széria sikere tagadhatatlan, a sorozatról szóló cikkek, videók és mémek szinte fűtótűzként terjednek az interneten. A romantikus széria főszereplői Regé-Jean Page és Phoebe Dynevor egycsapásra világsztárokká váltak, s média megjelenéseiknek se szeri, se száma.

Sőt, Daphne Bridgerton és Simon Basset viharos szerelméről szóló alkotás lett a legsikeresebb a Netflix műsorai közül. A Bridgerton családot több mint 82 millió háztartásban nézték meg 28 nap alatt, így az alkotók nem tétováztak: azonnal belevágtak a legújabb forgatásokba, amelyekről néhány kép is kiszivárgott. Az egyik főszereplő, Luke Newton pedig közösségi oldalára posztolt néhány fotót, azzal a címmel, hogy:

„ A fiúk visszatértek a városba"

A Bridgerton család második évadában a Jonathan Bailey által alakított Anthony sorsa lesz a leginkább porondon, akinek szerelmi partnerét Simone Ashley fogja alakítani.

(PageSix)

Friss

Így változtassunk testképünkön még ezen a nyáron

Testképünkre negatív hatással lehetett a pandémia időszaka, mivel nőtt a szorongásszintünk. Hogyan tehetnénk egészségesebbé?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Földnek is van pulzusa, az oka azonban ismeretlen

Rendszeresen „megdobban" a bolygó.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
YouTube / NewsHour4u

Szakértők sem tudják mit rejthet a Jemenben található pokol kútjának mélye

A Jemen sivatagában található óriási lyuk 30 méter széles és 100-250 méter mély is lehet akár. A helyi néphit szerint a démonok börtöneként hozták létre, ezt az állítást pedig a mélyéből felszálló bűzös szagok is alátámasztják.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk