Hamarosan tovább izgulhatunk a londoni arisztokráciáért!Talán senkit sem lepett meg a hír januárban, amikor kiderült, hogy folytatódik a tavaly év vége egyik legnagyobb sikere, a Bridgerton.

A széria sikere tagadhatatlan, a sorozatról szóló cikkek, videók és mémek szinte fűtótűzként terjednek az interneten. A romantikus széria főszereplői Regé-Jean Page és Phoebe Dynevor egycsapásra világsztárokká váltak, s média megjelenéseiknek se szeri, se száma.

Sőt, Daphne Bridgerton és Simon Basset viharos szerelméről szóló alkotás lett a legsikeresebb a Netflix műsorai közül. A Bridgerton családot több mint 82 millió háztartásban nézték meg 28 nap alatt, így az alkotók nem tétováztak: azonnal belevágtak a legújabb forgatásokba, amelyekről néhány kép is kiszivárgott. Az egyik főszereplő, Luke Newton pedig közösségi oldalára posztolt néhány fotót, azzal a címmel, hogy:

„ A fiúk visszatértek a városba"

A Bridgerton család második évadában a Jonathan Bailey által alakított Anthony sorsa lesz a leginkább porondon, akinek szerelmi partnerét Simone Ashley fogja alakítani.

(PageSix)

Friss

Íme, 3 tipp, hogy feldobd magad, ha szomorú vagy

Mutatunk néhány tippet, ha fel szeretnénk dobni magunkat szomorúság esetén.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Készíts te is házilag limonádét!

A limonádé a nyár egyik legkedveltebb itala. Nagy szükségünk van rá, főleg ebben a hőségben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

3 légzéstechnika, amellyel könnyebben álomba ringathatod magad

A hosszú munkanapokkal, különféle feszültségekkel, szülői kiégéssel vagy más érzelmileg kimerítő helyzetekkel teli, elfoglalt és gyors tempójú társadalmunk megnehezítheti a valós relaxációt, a kikapcsolódást és a pihentető alvást. Rengetegen küszködnek valamilyen alvásproblémával, ám egyes légzőgyakorlatot segíthetnek megnyugodni, s ezzel együtt elaltatni minket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk