Méghozzá Keanu Reeves, Kevin Hart és John Krasinski oldalán többek között.


Animációs családi mozival készül a Warner képregényfilmes részlege, a DC a stúdió animációs cégével karöltve, a másodikra a 2017-es Lego Batman után. Ezúttal Superman kutyája kap saját filmet, aki összebandázik egy bűnüldöző macskával, hogy aztán együtt intézzék azt, amire Supermannek már nem jut ideje.

Superman kutyáját pedig Dwayne Johnson fogja alakítani, ami valószínűleg elég furán fog mutatni a CV-jében. A bűnüldöző macska pedig Kevin Hart lesz. De rajtuk kívül szerepelni fog a filmben Keanu Reeves, John Krasinkski (vagy ahogy a legtöbb ember ismeri: Jim az Office-ból), Natasha Lyonne, Kate McKinnon és Diego Luna is.

Egyelőre kérdés, mennyire lesz a film integrálva a nagyobb DC-univerzumba, bár a Jokert látva egyre kevésbé érdekli ez már a Warnert. Éppen ezért nem is okoz zavart az erőben, hogy Dwayne Johnson hangját fogjuk hallani Superman kutyájaként, aki hamarosan Black Adam, Shazam! ellensége lesz a karakter saját szólófilmjében.


Friss

Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.18.

Péntek reggel Alice Walker gondolatait idézzük, aki arra emlékeztet minket, hogy egy igazi barát mindig elfogadja véleményünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Gattuso 22 nap után felmondott a Fiorentinánál

Jó eséllyel az egyik legrövidebb edzői karrier egy csapatnál valaha.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Szingapúrban piacra dobták a laborban tenyésztett húst

A Good Meat márkanévvel ellátott tenyésztett hús megtalálható már az éttermi kínálatban.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk