szulejmán török sorozat
A televíziók után az online világot is leuralnák a török sorozatok.

Az elmúlt évtizedet letarolták a különböző (mégis ugyanolyan) török szappanoperák és sorozatok. A jóból a magyar tévénézők sem maradhattak ki; természetesen itthon is százezrek követik figyelemmel a romantikával, háborúval és végtelen epizódokkal átfűtött alkotásokat. Úgy tűnik rajongók hívó szavai most értő fülekre találtak:

a múlt szerdán ugyanis elstartolt a „török Netflix", azaz a Dramax, amely több mint 5000 órányi török sorozattal rúgta be az ajtót.

A Media1 beszámolója szerint a kínálatban olyan klasszikusok találhatók meg, mint az itthon is népszerű Tiltott szerelem, Sebzett szív, a Fatmagül, a Kuzey Güney – Tűz és víz, Az idő sodrásában és az Igazgyöngy.

A rossz hír viszont, hogy egyelőre csupán spanyol szinkron érhető el a streamingen az eredeti nyelv mellett. Mindez azért, mert az elmúlt években kiugróan népszerűek lett a török szappanoperák a latin- és dél-amerikai országokban. A közeljövőben elérhetővé válnak majd angol, orosz és urdu nyelvű specifikációk is – magyar feliratról és szinkronról egyelőre nincs hír.

Ha ennek ellenére is falnánk a török sorozatokat, a Dramax kétféle havidíjas csomaggal vehető igénybe egy hét ingyenes próbaidőszak után: az olcsóbb kategória 4,99 dollárba (körülbelül 1500 forintba), a családi csomag pedig 8,99 dollárba (hozzávetőlegesen 2700 forintba) kerül.

Egyébként létezik a „magyar Netflix" Filmio néven. Érdemes azt is felkeresni.


Related Articles Around the Web
A figyelmetekbe ajánljuk