A brit színész véget vetett a találgatásnak.


Az elmúlt időszakban rengeteg pletyka szárnya kelt, melyek azt találgatták: vajon ki váltja a Farkast játszó Hugh Jackmant a legújabb Marvel-filmben?

A váltásra miért van szükség?

Jackman remek színész és a szerep egybeforrt a nevével, ennek ellenére a fizikai adottságai már nem illenek a karakterhez, emiatt egy fiatalabb színészt keresnek a helyére. A rajongók azonnal felbuzdultak a hír hallatán, ezt koronázta meg az egykori Harry Potter, Daniel Radcliffe videója.

A színész még 2019-ben szerepelt a WIRED nevezetű Youtube csatorna egyik műsorában, amelyben hírességek válaszolnak a legnépszerűbb Google találatokra, amiket az ő neveikkel kerestek a netezők. Így Daniel is szorgosan reagált az őt ért kérdésekre. Az utolsó találat között válaszolt arra a topikra is, hogy helyettesítené-e Hugh Jackmant Farkas szerepében: akkor mindenkit meglepett, de elmondta, hogy nagyon szívesen csatlakozna az X-Menek közé.

Ám a kijelentést, úgy tűnik sokan komolyan vették, ugyanis azóta folyamatosan ezekkel a kérdésekkel bombázzák Radcliffe-et. A színész most véget vetett az őt körülvevő Marvel-mizériának és elárulta, hogy soha nem fogja eljátszani Farkast, még akkor sem, ha felajánlják neki a karaktert.

„Azt hittem az emberek értik, hogy csak viccelek. Úgy emlékszem azt mondtam, hogy Hugh Jackman Farkasát betennék egy forró mosásba, majd miután kivennék a mosógépből engem kapnának meg, a miniatűr Farkast. Ezt nem lehet komolyan venni."

– nyilatkozta önkritikusan a Yahoo Movies UK-nek, hiszen köztudottan nem túl magas, mindössze 167 cm.

Friss

Nicolas Lefaudeux

Az univerzum valójában egy önmagát tanulmányozó mesterséges intelligencia?

Microsoftnál dolgozó fizikusok úgy gondolják, hogy az univerzum egy önállóan tanuló gép.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk