Készült az alapanyag alapján már film és animációs mozifilm is, de sorozat, pláne animált még sose.


A Netflix bejelentette, hogy 3D animációs sorozat készül az ikonikus francia Asterix és Obelix képregények alapján, ami Franciaországban készül, 2023-ban pedig világszerte nézhető lesz a platformon. Az Asterix and The Big Fight című történetet dolgozza majd fele miniszériaként, amiben a rómaiak a különböző gall vezetők egymásnak ugrasztásával próbálnak túljárni az őket mindig elkergető falu eszén.

A sorozat vezetőírója pedig az az Alain Chabat lesz, aki az Asterix és Obelix: A Kleopátra-küldetést is írta és rendezte, ami a harmadik legtöbb bevételt termelő francia film volt valaha.

Nem ez az első alkalom egyébként, hogy 3D animációs formában dolgozzák fel a bajszos bunyósok kalandjait, sőt már három számítógépanimációval készült mozifilm is kijött. Szóval ez nem újdonság.

(Forrás: Deadline)

Friss

A Loki sikere miatt szerdán debütálnak a Disney sorozatai

Szokatlan módon szerdára tolták a sorozatot és annyira bevált, hogy most minden mást is szerdán adnak ki.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A tudósok szerint ebben tévedhetett Charles Darwin

A 19. századi tudósnak, Charles Darwinnak sem volt mindenben igaza.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk