Megérkezett a Sicario és A préri urai Oscar-jelölt forgatókönyvírója új filmjének első előzetese.


Taylor Sheridan először íróként szerzett nevet magának, miután neki köszönhettük a Sicario és A préri urainak a forgatókönyvét, utóbbival egy Oscar-jelölést is begyűjtve. De 2017 óta rendezőként is aktív, 2017-ben maga vezényelte le az Elizabeth Olsen és Jeremy Renner főszereplésével készült Wind Rivert.

Azóta viszont nem nagyon láthattunk tőle filmet, mivel főleg Yellowstone című sorozatával volt elfoglalva. Most viszont négy évvel előző mozis projektje után megérkezett a következő előzetese, ami Michael Koryta 2014-es Those Who Wish Me Dead című regényének adaptációja.

Angelina Jolie egy túlélésszakértőt alakít igen komoly túlélő-bűntudattal, mivel ő az egyetlen túlélője egy rosszul elsült erdőtüzes mentőakciónak. Aztán egy nap talál egy 12 éves kisfiút, akire két bérgyilkos vadászik. Úgy dönt, hogy védelmébe veszi a gyereket, megküzdve egy újabb erdőtűzzel is. A filmet május 14-én mutatják be a mozikban az Egyesült államokban, de aznap rögtön elérhetővé válik az HBO streaming-szolgáltatásain is.

(Forrás: Consequence)

Friss

Íme, 3 tipp, hogy feldobd magad, ha szomorú vagy

Mutatunk néhány tippet, ha fel szeretnénk dobni magunkat szomorúság esetén.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Készíts te is házilag limonádét!

A limonádé a nyár egyik legkedveltebb itala. Nagy szükségünk van rá, főleg ebben a hőségben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

3 légzéstechnika, amellyel könnyebben álomba ringathatod magad

A hosszú munkanapokkal, különféle feszültségekkel, szülői kiégéssel vagy más érzelmileg kimerítő helyzetekkel teli, elfoglalt és gyors tempójú társadalmunk megnehezítheti a valós relaxációt, a kikapcsolódást és a pihentető alvást. Rengetegen küszködnek valamilyen alvásproblémával, ám egyes légzőgyakorlatot segíthetnek megnyugodni, s ezzel együtt elaltatni minket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk