Megérkezett a Sicario és A préri urai Oscar-jelölt forgatókönyvírója új filmjének első előzetese.


Taylor Sheridan először íróként szerzett nevet magának, miután neki köszönhettük a Sicario és A préri urainak a forgatókönyvét, utóbbival egy Oscar-jelölést is begyűjtve. De 2017 óta rendezőként is aktív, 2017-ben maga vezényelte le az Elizabeth Olsen és Jeremy Renner főszereplésével készült Wind Rivert.

Azóta viszont nem nagyon láthattunk tőle filmet, mivel főleg Yellowstone című sorozatával volt elfoglalva. Most viszont négy évvel előző mozis projektje után megérkezett a következő előzetese, ami Michael Koryta 2014-es Those Who Wish Me Dead című regényének adaptációja.

Angelina Jolie egy túlélésszakértőt alakít igen komoly túlélő-bűntudattal, mivel ő az egyetlen túlélője egy rosszul elsült erdőtüzes mentőakciónak. Aztán egy nap talál egy 12 éves kisfiút, akire két bérgyilkos vadászik. Úgy dönt, hogy védelmébe veszi a gyereket, megküzdve egy újabb erdőtűzzel is. A filmet május 14-én mutatják be a mozikban az Egyesült államokban, de aznap rögtön elérhetővé válik az HBO streaming-szolgáltatásain is.

(Forrás: Consequence)

Friss

YouTube / NewsHour4u

Szakértők sem tudják mit rejthet a Jemenben található pokol kútjának mélye

A Jemen sivatagában található óriási lyuk 30 méter széles és 100-250 méter mély is lehet akár. A helyi néphit szerint a démonok börtöneként hozták létre, ezt az állítást pedig a mélyéből felszálló bűzös szagok is alátámasztják.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A tudósok szerint ezért félünk annyira a sötétségtől

A sötétség a szem bizonyos sejtjein keresztül szabályozza félelemközpontunk működését.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezt a kókuszos-málnás scone receptet te is elkészítheted

A scone egy angol édes pogácsa, amely nem igényel élesztőt.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk