Megérkezett Leos Carax új filmjének előzetese, ami majd Cannes-ban fog versenyezni. A Holy Motorshoz hasonlóan furának ígérkezik.


Leos Carax neve rendezők közt nem éppen Spielberg-szinten ismert, de bárki, aki látta a Holy Motors című 2012-es filmjét, egészen biztos, hogy örökre megjegyezte. A fura, kiszámíthatatlan filmeket készítő Carax azóta viszont nem jelentkezett új filmmel egészen mostanáig.

9 év után ugyanis most visszatér az Annette című filmmel, amiben Adam Driver egy komikust játszik, Marion Cotillard pedig egy híres énekesnőt, akik szerelembe esnek. Végül aztán a gyerek is érkezik, de természetesen ez nem egy szokványos családi dráma lesz, a gyerek tartogatni fog pár szürreális meglepetést vélhetően. A film a Cannes-i Filmfesztivál versenyprogramjában fog debütálni.


Friss

A Földnek is van pulzusa, az oka azonban ismeretlen

Rendszeresen „megdobban" a bolygó.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
YouTube / NewsHour4u

Szakértők sem tudják mit rejthet a Jemenben található pokol kútjának mélye

A Jemen sivatagában található óriási lyuk 30 méter széles és 100-250 méter mély is lehet akár. A helyi néphit szerint a démonok börtöneként hozták létre, ezt az állítást pedig a mélyéből felszálló bűzös szagok is alátámasztják.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A tudósok szerint ezért félünk annyira a sötétségtől

A sötétség a szem bizonyos sejtjein keresztül szabályozza félelemközpontunk működését.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk