Megérkezett Leos Carax új filmjének előzetese, ami majd Cannes-ban fog versenyezni. A Holy Motorshoz hasonlóan furának ígérkezik.


Leos Carax neve rendezők közt nem éppen Spielberg-szinten ismert, de bárki, aki látta a Holy Motors című 2012-es filmjét, egészen biztos, hogy örökre megjegyezte. A fura, kiszámíthatatlan filmeket készítő Carax azóta viszont nem jelentkezett új filmmel egészen mostanáig.

9 év után ugyanis most visszatér az Annette című filmmel, amiben Adam Driver egy komikust játszik, Marion Cotillard pedig egy híres énekesnőt, akik szerelembe esnek. Végül aztán a gyerek is érkezik, de természetesen ez nem egy szokványos családi dráma lesz, a gyerek tartogatni fog pár szürreális meglepetést vélhetően. A film a Cannes-i Filmfesztivál versenyprogramjában fog debütálni.


Friss

Íme, 3 tipp, hogy feldobd magad, ha szomorú vagy

Mutatunk néhány tippet, ha fel szeretnénk dobni magunkat szomorúság esetén.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Készíts te is házilag limonádét!

A limonádé a nyár egyik legkedveltebb itala. Nagy szükségünk van rá, főleg ebben a hőségben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

3 légzéstechnika, amellyel könnyebben álomba ringathatod magad

A hosszú munkanapokkal, különféle feszültségekkel, szülői kiégéssel vagy más érzelmileg kimerítő helyzetekkel teli, elfoglalt és gyors tempójú társadalmunk megnehezítheti a valós relaxációt, a kikapcsolódást és a pihentető alvást. Rengetegen küszködnek valamilyen alvásproblémával, ám egyes légzőgyakorlatot segíthetnek megnyugodni, s ezzel együtt elaltatni minket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk