Volt egyszer egy...Hollywood plakát

A Harper Perennial bemutatta Quentin Tarantino Volt egyszer egy...Hollywood című készülő regényének hivatalos előzetesét, amely tele van eddig soha nem látott felvételekkel a rendező kilencedik nagyjátékfilmjéből.


A produkció kritikai és kereskedelmi siker volt, amikor a Cannes-i filmfesztiválon tartott világpremiert követően 2019 júliusában a mozikba került. A film világszerte 374 millió dolláros bevételt hozott, és 10 Oscar-jelölést vívott ki magának, köztük a legjobb film és a legjobb rendező kategóriában. Brad Pitt pedig végre valahára elnyerte a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjat.

A 2 óra 40 perces filmet végignézve egyébként úgy tűnhet, hogy Quentin Tarantino egyetlen egy másodpercet sem vágott ki a Volt egyszer egy...Hollywood című alkotásából. Azonban a Sharon Tate-et alakító Margot Robbie elárulta, a filmnek valójában van egy 20 órás változata is, és most ebből láthatunk néhány extra felvételt a regény legújabb előzetesében.

Ez a regény lesz Tarantino első publikált műve, amelyet a rendező a film narratívájának teljes újragondolásaként jellemzett.

A figyelmetekbe ajánljuk