Rick Owens és a Converse ismét összefogott, hogy megújítsanak egy klasszikus cipőt

Owen DRKSHDW TURBOWPN kollabja fekete színben debütál az eredeti modellre utalva, amely először 1986-ban jelent meg.


Rick Owens és a Converse hamarosan újabb együttműködésre készül, a legutóbbi sneaker-projektjükhöz hasonlóan a divattervező a sportruházatmárka egy másik klasszikus sziluettjét is újragondolta - írja a RobbReport.

A múlt hónapban megjelent DRKSHDW TURBODRK Chuck 70 kollaborációjuk nyomán a két egység augusztusban összeállt, hogy újraértelmezze az 1986-ban debütált Converse Weapon-t.

A Converse DRKSHDW TURBOWPN névre keresztelt Owens szándékosan eltúlozza a cipő kinézetét azzal, hogy egy hosszúkás nyelvet ad hozzá. A tervező a DRKSHDW ikonográfiájának a cipő egészén való alkalmazásával a modellre is rányomja a saját kézjegyét. A megjelenést egy plüss CX habos drop-in talpbetét egészíti ki, valamint egy platformszerű talpbetét, amely kétszer olyan magas, mint a hagyományos Converse Weapon esetében.

A Converse szerint Owen DRKSHDW TURBOWPN kollabja egy fekete alapú színváltozatban debütál, amely a Weapon eredeti küllemére utal, miközben tiszteleg a tervező kortárs luxushoz való viszonya előtt.

Converse

Amikor felfedeztem, hogy milyen erőteljes, ha csak egy kicsit túlméretezek valamit, amit sok ruhámmal tettem, ez lett az egyik eszközöm

- mondta Owens egy nyilatkozatban.

A Converse x DRKSHDW TURBOWPN kollab augusztus 31-én jelenik meg a Converse.com, RickOwens.eu, Rick Owens üzletek és a kiválasztott kiskereskedők kínálatában. A megjelenés időpontjában a cipő kiskereskedelmi árát még nem hozták nyilvánosságra.

A figyelmetekbe ajánljuk