​Emilia Clarke a Trónok harcában

Továbbá az Oscar-díjas Olivia Coleman is benne lesz.


Saját sorozatot kap Nick Fury Secret Invasion címmel, természetesen Samuel L. Jacksonnal a főszerepben, akivel összenőtt mostanra már a képregényekben is a karakter. Mellette szerepelni fog még a szériában Ben Mendelsohn is, aki Talos lesz ismét. Őt a Marvel kapitányban láthattuk, a minisorozat története pedig az abban látott szálat görgeti tovább.

Most csatlakozott a szereplőgárdához Emilia Clarke és Olivia Colman is, ugyanakkor nem tudni, hogy milyen szerepben fognak feltűnni. Egyelőre ők a titkos része a címnek. Az eredeti Secret Invasion képregényben egyébként a skrullok titokban megszállják a Földet, kicserélve szuperhősöket és vezető politikusokat is alakváltó képességüknek hála. Vélhetően a széria is erről fog valamilyen formában szólni.

Emilia Clarke-nak egyébként ez lesz a harmadik nagy franchise szerepe. Ő volt ugye a Trónok harca őrült királynője, feltűnt a Solo című Star Wars-előzményben, most pedig a Marvel Cinematic Universe-ben is láthatjuk majd. Colman személyében pedig egy Oscar-díjas is csatlakozik a gárdához, ő A kedvencért kapott aranyszobrot az Akadémiától, de nemlég láthattuk A koronában is.

(Forrás: Consequence)


A figyelmetekbe ajánljuk