5 tárgy a borok szerelmeseinek
Pexels

5 tárgy a borok szerelmeseinek

A minőségi borok rajongói már tudják: nincs olyan, hogy túl sok boros tartalom! Összeállításunkkal azonban nem csak a borok, hanem a divat, a lakberendezés, és a gasztro szerelmeseire is gondoltunk, ugyanis e nemes ital ízével, színével, hangulatával sok tervezőt megihletett már.A bor

Dolce&Gabbana

Nincs izgalmasabb annál, mint mikor egy márka tőle szokatlan területen is kipróbálja magát. A Dolce&Gabbana évtizedek óta diktálja a divatot, ha a megjelenésünkről van szó, nemrég azonban a borok piacán is megmutatták, milyen az igazi olasz stílus. A Rosa Sicilia egy ízében és illatában elegáns, ásványos bor, melyet –ahogy az nevéből is kiderül – Szicília ihletett. Bor és divatrajongók semmiképp ne hagyják ki!

A táska

Vengru

AVengru tervezőpárosa táskákra specializálódott: örök, fenntartható darabokat készítenek, melyek hosszú évekig, évtizedekig a gardróbunk részét képezhetik. Tavaszi kollekciójukban a borok színe is visszaköszön: a GEM kistáskák közt az idei szezonban a vöröbor és fehérbor színével is találkozhatunk.

A dugóhúzó

Alessi

Nincs olyan használati tárgy, amit az Alessi ne lenne képes izgalmasabb, érdekesebb verzióban megalkotni. A legendás olasz formatervező, Ettore Sottsass ezúttal a dugóhúzót gondolta újra. A leginkább totemre hasonlító konyhai kiegészítő ergonomikus kialakítása mellett játékos formát és élénk színeket kapott, így konyhánk éke lehet.

A bortartó

Oliver Bonas

Az Oliver Bonas fémből készített bortartója igazi Jolly Joker darab: többféle stílusú lakásbelsőben is bátran használhatjuk. A minimalizmus hívei, az art deco rajongói és az eklektika megszállotjai is szeretni fogják, hiszen nem csak praktikus, de kis helyet foglal, és neki köszönhetően mindig szem előtt lehetnek a legjobb palack boraink és a legszebb poharaink.

A palack

Amara

A Pols Potten tervezte színes üvegpalackok funkciója csak rajtunk áll: használhatjuk őket a konyhában kiöntőként, vagy a nappaliban vázaként is. Az eltérő méretben, formában, és színben készülő üvegek önmagukban is remekül mutatnak, de aki egyszer beleszeret ebbe az egyszerű de nagyszerű designba, az hamar azon kaphatja magát, hogy halmozza a polcon a szebbnél szebb, színes palackokat.

A figyelmetekbe ajánljuk