Ötcsillagos élmény: már luxusköntös is jár kedvencünknek egy londoni szállodában
Ami jár, az jár.

Ha már luxusszállodában jár az ember, elvárja a maximális élményt és kiszolgálást. Ebbe természetesen beletartozik az is, hogy a velünk érkezett kedvencünk is részesüljön az alkalmi, ötcsillagos élményben, és a maximális szolgáltatást kapja meg.

Valószínűleg ezért is döntött úgy a londoni Nobu Hotel, hogy együttműködik a luxushotelekre specializálódott Tielle Love Luxury nevű márkával, és olyan figyelembe részesítse a kutyákat, amely még ma is ritkaságnak számít a szállodáknál.

Ezentúl az ebek is egyedi, puha plüssköntöst viselhetnek a hotelben, amely pepita szegéllyel és mancsnyomattal van díszítve a lehető legkülönbözőbb méretben. A használatuk is pofon egyszerű: ugyanis a fürdőköpenyek derék részét tépőzárral láttál el.

Így egy esetleges fürdés vagy úszás után gazdik és kutyák együtt száradhatnak majd ellazulva az ötcsillagos élményben.

Azért a gazdik sem panaszkodhatnak majd: egy úgynevezett Nobu Zen masszázsszertartáson vehetnek majd részt, amely a test és elme harmonizálását szolgálja. Emellett kettő másik kezelőszobát is kipróbálhatnak, és egy egész nap működő, 140 négyzetméteres, Technogym felszereltségű edzőteremmel, pilates stúdióval és gyümölcsbárral is a rendelkezésükre áll.

(Spa Buisness)


A figyelmetekbe ajánljuk