A dél-koreai Paradise City jó értelemben véve szakít azzal a hagyománnyal, amit a reptéri hoteloktól már megszokhattunk.

Keleti Paradicsom

A repülőtéri hotelokról általában nem az elegancia jut az eszünkbe: ezek többnyire kényelmes, de funkcionális szállodák, amelyek arra szolgálnak, hogy egyetlen éjszakát eltöltsünk a tranzitban kései érkezés vagy korai indulás esetén. Ezt a berögzült képet igyekszik megváltoztatni a Paradise City, amely új korszakot nyit a repülőtéri hotelok életében: minden ízében csillogó-villogó, igazi fényűző szálloda.

Paradise City

Rögtön az előcsarnokban Damien Hirst Legend című alkotása, egy aranyozott Pegazus fogadja a látogatót, de itt található Kuszama Jajoi egyik hatalmas, pöttyös tök formájú szobra is, valamint felette egy gyémánt formájú óriási kristálycsillár. Az emeletre, ahol további műalkotások találhatók, drámaian kanyarog fel a lépcső. A komplexumban több száz eredeti műalkotást láthatunk, így nem csak szállóvendégként érdemes körülnézni benne.

Friss

Ezeket a fotókat még sose láthattad a ma 10 éves Scott Pilgrim forgatásáról

Pontosan 10 évvel ezelőtt, 2010. augusztus 10-én mutatták be a Scott Pilgrim a világ ellent, Edgar Wright képregényadaptációt. A film bukott a mozikban ugyan, mégis klasszikussá vált. Az évforduló miatt Wright megosztott egy halom, még sose látott fotót a forgatás első pár napjáról. Íme!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk