Penthouse lakás a Tiffany & Co. üzlet tetején Palm Beach-en

A Florida állambeli Palm Beach-en, a legendás Tiffany & Co. ékszermárka épületének tetején öt hálószobás, hét és fél fürdőszobás elegáns penthouse-t alakítottak ki. Mutatjuk, mi mindent kapunk 17,5 millió dollárért!


Ki ne szerette volna Audrey Hepburn habókos karakterét az 1961-es Breakfast at Tiffany's, magyar címén az Álom luxuskivitelben című filmben? Vélhetőleg mindenki emlékszik Frank Sinatra Moon River című dalára is, hát még a nyitóképre, ahol Lula Mae egy croissant és egy pohár kávé kíséretében kiszáll egy taxiból a Tiffany & Co. üzlete előtt a kirakatot fürkészni. Persze a már akkor is világhírű ékszerbrand üzlete nem csak reggeliző helyet jelentett Lula Mae számára: a Tiffany's egy menedék volt, ahova akkor ment, amikor „teljesen kiborult".

Álom luxuskivitelben

A Palm Beach-i Tiffany & Co. tetején elhelyezkedő, több mint 1200 négyzetméteres lakás 17 és félmillió amerikai dolláros, azaz közel 6 milliárd forintos ára is okot adhat a „kiborulásra", de cserébe az új tulajdonos minden reggelijét a Tiffanynál töltheti el.

A Tiffany-ház ékköve a tetőn felépített, 223 négyzetméteres fedett lugas mennyezetig érő ablakokkal, egy tágas társalgóval, biliárd részleggel, sportbárral, egy végtelenített medencével és mesterséges vízeséssel. Az ápolt pázsiton mindezen túl található egy golfpálya, egy kandallóval ellátott étkező rész, és egy többhektárnyi terület a napozóágyak számára.

View Slideshow

A lakásba egyébként egy privát bejáraton keresztül lehet eljutni, amely a Hibiscus sugárútról nyílik. Innen az igény szerint kialakított előcsarnokba jutunk, ahonnan egy lift visz fel minket a második emeletre. Ott egy 706 négyzetméteres, kortárs stílusban kialakított lakóhely fogad minket, amely az úri lakosztályon túl három kandallós fogadótérrel, egy szobalány számára elkülönített résszel, konditeremmel, és négy másik hálószobával felszerelt. Az egyedi luxuslakás idén novemberben készül el teljes pompájában.

A figyelmetekbe ajánljuk