loki

Szeretnéd nézni a Lokit, de nem nézted eddig a Marvel-filmeket és nincs kedved bepótolni őket? Semmi probléma, most Tom Hiddleston összefoglalja röviden, mit kell tudnod!


Hamarosan érkezik Disney+-ra a Marvel-filmekben főgonoszból bajkeverő antihőssé váló karakterének, Lokinak a saját sorozata, amiben az előzetesek alapján mindenféle időkutyulásokat próbál helyretenni. A kormánynak ugyanis nyilván van egy titkos szervezete, ami az időnk szövetében történt károkat próbálja helyrehozni. Ehhez pedig kapóra jön majd Loki.

Önmagában egy érdekes premissza, ami talán akkor is felkeltheti az érdeklődésedet, ha eddig jobbára egy-kettőt leszámítva hidegen hagytak a Marvel-filmek. Sőt akár akkor is, ha egyet se láttál közülük. A jó hírünk, hogy könnyedén el tudod kezdeni a szériát anélkül is, hogy végigdarálnád a többórányi, változó minőségű szuperhőstartalmat, amit a cég kiadott az elmúlt több, mint 10 évben.

Tom Hiddleston ugyanis volt olyan jófej, hogy egy promóciós videóhoz nagyjából fél perc alatt összefoglal mindent, amit a karakteréről tudnod kell az eddigi filmek alapján. Szóval elég csak ezt a videót megnézned és már be is pótoltál minden fontosat, nézheted is a sorozatot!


A figyelmetekbe ajánljuk