Nagyon furcsa dolgot tartalmaz az idei luxus Oscar-ajándéktáska
Skócia

Nagyon furcsa dolgot tartalmaz az idei luxus Oscar-ajándéktáska

Az Oscar-jelöltek közül csak páran kaphatnak szobrot. Egy klasszikus ajándékcsomagot viszont mindenki hazavihet.

A különböző termékbemutatásokkal és márkaépítésekkel foglalkozó Los Angeles-i székhelyű Distinctive Assets minden évben elkészíti a maga ajándéktáskáját az Oscar-díjakon. Idén lesz húsz éves, hogy az „Everybody Wins" (Mindenki Nyer) nevű táskákat kiosztják a jelöltek között. A táskák tartalma nem kapcsolódik se a Filmművészeti és Filmtudományi Akadémiához, se magához az Oscar-gálához.

Ez az idei platina táskánál is így lesz, amelyet többek között olyan hollywoodi nagyágyúk kapnak meg, mint Will Smith, Olivia Coleman, Javier Bardem, Kirsten Dunst és Steven Spielberg.

De hogyan lehet összeállítani egy táskát egy olyan csapat számára, akik a hírnevük és gazdagságuk révén gyakorlatilag bármit megkaphatnak, amit csak akarnak?

Distinctive Assets

Egy olyan ajándékot is bele kell csempészni, amire még ők sem gondolnának: idén ez egy skóciai földterület a Highland Titles jóvoltából. Valószínűleg sokan hallottak a kezdeményezésről, hiszen egy időben bejárta a fél internetet: az ajándékkal a megajándékozott közvetlenül hozzájárulhat az ország természetvédelmi területeinek megőrzéséhez, nem mellesleg „Lairds” címmel tüntetik ki, ami a Lady és a Lord skót megfelelője.

Denzel Washington például ismerheti már a rangot: a Macbeth tragédiájában Lord Macbeth szerepéért jelöltek.

(Robb Report)


A figyelmetekbe ajánljuk