Meghan és Harry
Fotó: Shutterstock

Soha nem látott fotón romantikázik Harry herceg és Meghan hercegné

Misan Harriman fotós megosztott egy pár új, eddig soha nem látott portrét Sussex hercegéről és hercegnéjéről.


A szeptember 5-én, a manchesteri One Young World csúcstalálkozón készült felvételeken Harry herceg és Meghan Markle kézen fogva látható, mielőtt kisétálnának a közönség elé. Az egyik képen a pár egyenesen a kamerába néz, míg a másodikon Harriman profilból örökítette meg őket.

A hercegné tűzpiros masnis blúzt és nadrágot viselt az Another Tomorrow környezettudatos márkától, míg a herceg kék öltönyt.

Sussex hercege és hercegnéje pillanatokkal azelőtt, hogy részt vettek a One Young World múlt havi megnyitó ünnepségén

− írta Harriman a fotókhoz az Instagramon.

Meghan beszédet is mondott az eseményen, amelynek célja, hogy a fiatal vezetőket képessé tegye egy jobb és fenntarthatóbb jövő építésére:

Gyakran halljuk, hogy az emberek azt mondják, hogy »most van itt az idő«, de én megduplázom ezt azzal, hogy azt mondom, hogy most van itt a ti időtök. A fontos munka nem várhat a holnapra.

Három nappal később, szeptember 8-án a Buckingham-palota bejelentette II. Erzsébet királynő halálát. A házaspár a királyi család más tagjaival együtt több helyen tisztelgett nyilvánosan az uralkodó tiszteletére.

Nagyi, bár ez a végső elválás nagy szomorúságot okoz nekünk, örökké hálás leszek minden találkozásunkért − a veled való legkorábbi gyermekkori emlékeimtől kezdve azon át, hogy először találkoztunk főparancsnokként, egészen a pillanatig, amikor találkoztál drága feleségemmel és megölelted szeretett dédunokáidat. Nagy becsben tartom ezeket a veled megosztott időket, és a sok más különleges pillanatot. Már most nagyon hiányzol, nemcsak nekünk, hanem az egész világnak

− írta Harry a nagymamájáról szóló nyilvános nyilatkozatában.

Nemrég a cambridge-i herceg és hercegné, valamint Károly király és Camilla királyi hitves is megosztott egy portrét az Erzsébet királynő temetése előtti éjszakáról.

Forrás: Vogue


A figyelmetekbe ajánljuk