Harry herceg mikrofonba beszél.

Úgy tűnik, hogy Harry herceg Meghan Markle nyomdokaiba léphet, mivel színészi képességeit egy új promóciós videóban mutatja be, amely a környezetbarát utazásokra hívja fel a figyelmet.


A klipben önmagát alakító sussexi herceg mellett egy profi színész, Rhys Darby is szerepel az ötperces videóban, amelyet Új-Zélandon forgattak.

A kisfilm a fenntartható utazást népszerűsíti, melyben Harry a szabadban futkározik, amikor hirtelen megjelenik egy „értékelő ügynök", aki elkezdi kielemezni a herceget, hogy mennyire környezetbarát turista, és kezdetben ötből három csillagot ad neki, mivel a tizenkét törölközőből csak egyet használt, helyi mézet vásárolt, és fogmosás közben nem engedte folyni a csapot.

Harry egy „lányos apuka" feliratú pólót is visel, ami egyfajta tisztelgés a lánya, Lilibet előtt.

A Travalyst egy fenntarthatósággal foglalkozó weboldal, amelyet 2019-ben maga Harry alapított. A cégnek olyan nagynevű partnerei vannak, mint az Expedia, a Skyscanner és a Google.

Még 2019 szeptemberében, Harry így írt az új vállalkozásról:

Izgatottan jelentjük be a Travalyst elindítását, egy globális kezdeményezést, amely arra törekszik, hogy megváltoztassa a turizmus hatását. Hiszünk az utazás erejében és fontosságában. Közös felelősségünk van a bolygónk és egymás iránt is.

A weboldal rávilágít a nemzetközi utazások hatására, az élővilág védelmére, a környezet megóvására, és a turizmus növekedésére is.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk