avril lavigne mosolyog

Avril Lavigne elárulta, ki játszhatná őt egy filmben, a válasz meglepő

A sztár kedden részt vett az iHeartRadio Music Awards-on, ahol egy lehetséges életrajzi filmről kérdezték, illetve arról, hogy kit gondolna alkalmasnak arra, hogy eljátsza őt, ha valóban megvalósulna egy film az életéről.


A pop-punk ikont leszólította egy riporter, miközben ő a vörös szőnyegen sétált, majd az újságíró feltette neki a nagy kérdést. Kissé szégyenlősnek és idegesnek tűnt miközben gondolkodott, babrálni kezdett a hajával, de végül megszületett a válasz:

Kristen Stewart király lenne, ha engem játszana egy filmben"

– zárta végül Lavigne, majd hozzátette, hogy nagyon tehetségesnek tartja a színésznőt.

Nem mellesleg az énekesnő tavaly elárulta, hogy filmadaptáció készül a Sk8r Boi című, áttörést hozó kislemezének 20. évfordulójára. És még az is elképzelhető, hogy a filmben Lavigne-ról mintázott karakter is szerepel majd, hiszen elvégre az egész dal a saját középiskolai élményein alapul.

Azonban tavaly óta nem igazán kaptunk friss híreket a filmről, de azt tudjuk, hogy ha van valami, amit szívesen látnánk, akkor az egy róla szóló mozi. Habár a Kristen Stewart-ötletért nem igazán vagyok oda. Kezd kicsit olyanná vállnia dolog, mintha a színésznő csak ezekben lenne jó. Már három ikonikus nőt alakított, az elmúlt évben pedig kettőt is (Diana és Jenn Seberg), de volt ő már Joan Jett is a The Runaways című életrajzi produkcióban. Ezért talán nem túlzás kijelenti, hogy jobb lenne valaki mást látni Avril Lavinge-ként.

(Papermag)

A figyelmetekbe ajánljuk