Több mint hobbi

Így készült fotósorozatunk a Párisi Udvarban

Miklósa Erika, maratonfutó operaénekes, Trokán Nóra, fotográfus színművész, Dragomán György, gasztrogeek író, Szabados Ágnes, könyvmoly híradós és Wunderlich József, multiinstrumentális színművész – werkfotókkal, werkvideóval és storyflow felületünk segítségével mutatjuk meg, hogy zajlott a különleges fotózás a kulisszák mögött!

Van, akinél ez volt A terv, van, akinél ez lehetne a B, és van olyan is, akinél megmaradt kikapcsolódási formának – a szenvedély és a profizmus azonban közös, s épp úgy jelen van a szabadidős tevékenységükben, mint a „főállásuk” végzésekor. Számtalanszor láttuk már őket képernyőn, színpadon, olvastuk a könyvüket, most viszont megmutatjuk azt is, milyen, amikor futócipőt húznak vagy épp kamerával a kezükben a reflektorfényből a kulisszák mögé húzódnak.

Trokán Nóra két szenvedélyét, a színházat és a fényképezést ötvözi a Katona József Színház színészeiről a színpadra lépés előtt készített fotósorozatában. Most azonban ő állt a mi kameránk elé – a Párisi Udvar Hotel elnöki lakosztályában fotóztuk a színésznőt:Dragomán György, Magyarország egyik legismertebb írója szabadidejében szívesen főz vagy veti papírra gasztronómiai kalandjait. Tollak helyett spárgákkal a zsebében fotóztuk – és jó szokásához híven ő is lencsevégre kapta az őt fotózó fotósokat:Az egész napos fotózásról werkvideó is készült:

A fotók és a videó mellett egy új, saját fejlesztésű platformon is megmutatjuk, hogy zajlott a fotózás a Párisi Udvar lenyűgöző tereiben! Ide kattintva elérhető a Több mint hobbi StoryFlow!

A kész képek és az interjúk megtalálhatóak a Hamu és Gyémánt magazin 2019/4. lapszámában. A magazin kapható az újságárusoknál, valamint megrendelhető és előfizethető a honlapunkon keresztül.

Fotó időpontja: 2019. 11. 12.

Legyen gyűjtő, fizessen elő a Hamu és Gyémántra!

Szép, hasznos, értékes, prémium minőségű – a könyvespolcokon a helye.