A boltok adatai alapján most elmaradt az óriási hajsza.


A CBA kommunikációs igazgatója, Fodor Attila szerint a lezárások miatti forgalom megnőtt, de meg sem közelítette a 2020-as tavaszi forgalmat. Az ünnepek miatt természetesen kiugró forgalomra számítanak, de ez nem fog különbözni az átlagostól a felmérések alapján.

A Lidl a március 8 utáni két napban érzékelt növekedést, megnőtt a kereslet a tartós alapélelmiszerek, a friss húsok, valamint a WC-papír iránt. A vásárlók most tudatosabban vásárolnak, ezért kisebb mértékű lett a felhalmozás.

A Spar üzleteiben sem volt észlelhető hatalmas hajsza. A vállalat az MTI felé közölte, hogy a tartós élelmiszerek forgalma mutatott növekedést az új járványügyi intézkedések bevezetése után.

A Tesco áruházakban is elmaradt a pánikvásárlás, de a többi üzlethez hasonlóan megnőtt a kereslet a tartós élelmiszerek, otthoni sütés-főzés hozzávalói iránt.

A tapasztalatok alapján tehát a vásárlók már sokkal jobban bíznak az élelmiszerellátásban és nem érzik a felhalmozás szükségességét.

(Forrás: Haszon)

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk