Hihetetlen felvételek láttak napvilágot arról a különleges pillanatról, amikor egy kíváncsi gyilkos bálnapár üdvözölt egy úszót.


Steve Morrisnak hívják a szerencsés férfit, aki gondolt egyet és megmártózott április 18-án az új-zélandi Plenty-öbölben. Ekkor valószínűleg még nem is sejtette, hogy micsoda találkozóban lesz része, ám miután megtörtént a filmbeillő pillanat csak ennyit mondott:

„Ez volt életem legjobb napja"

A 46 éves férfi nyolc gyilkos bálnát pillantott meg a közelben, ezért azonnal elővette a fényképezőgépét, hogy megörökítse a csoportot, ám ekkor teljesen váratlanul elúszott mellette egy delfinpár. Nagyon barátságosak voltak Morrisszal, meglehetősen közel merészkedtek hozzá. Kíváncsian bámultak rá, és úgy tűnt, mintha köszönni jöttek volna neki.

„A találkozás rendkívül emlékezetes volt, olyasmi, amiről azóta álmodtam, hogy elkezdtem úszni. A delfinek rendkívül közel voltak, alig egy méterre tőlem. Soha nem láttam még ilyen szemtől-szembeni találkozást, de már régóta ábrándoztam róla. Először, amikor láttam, hogy a két bálna elszakad a csoport többi tagjától, kicsit megijedtem, de amikor rájöttem, hogy csak köszönni jöttek, megnyugodtam és egyszerűen élveztem a pillanatot"

– nyilatkozta Morris.

A különleges felvételt pedig ITT, a Labible oldalán tekintheted meg!

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk