Hihetetlen felvételek láttak napvilágot arról a különleges pillanatról, amikor egy kíváncsi gyilkos bálnapár üdvözölt egy úszót.


Steve Morrisnak hívják a szerencsés férfit, aki gondolt egyet és megmártózott április 18-án az új-zélandi Plenty-öbölben. Ekkor valószínűleg még nem is sejtette, hogy micsoda találkozóban lesz része, ám miután megtörtént a filmbeillő pillanat csak ennyit mondott:

„Ez volt életem legjobb napja"

A 46 éves férfi nyolc gyilkos bálnát pillantott meg a közelben, ezért azonnal elővette a fényképezőgépét, hogy megörökítse a csoportot, ám ekkor teljesen váratlanul elúszott mellette egy delfinpár. Nagyon barátságosak voltak Morrisszal, meglehetősen közel merészkedtek hozzá. Kíváncsian bámultak rá, és úgy tűnt, mintha köszönni jöttek volna neki.

„A találkozás rendkívül emlékezetes volt, olyasmi, amiről azóta álmodtam, hogy elkezdtem úszni. A delfinek rendkívül közel voltak, alig egy méterre tőlem. Soha nem láttam még ilyen szemtől-szembeni találkozást, de már régóta ábrándoztam róla. Először, amikor láttam, hogy a két bálna elszakad a csoport többi tagjától, kicsit megijedtem, de amikor rájöttem, hogy csak köszönni jöttek, megnyugodtam és egyszerűen élveztem a pillanatot"

– nyilatkozta Morris.

A különleges felvételt pedig ITT, a Labible oldalán tekintheted meg!

Friss

Íme, 3 tipp, hogy feldobd magad, ha szomorú vagy

Mutatunk néhány tippet, ha fel szeretnénk dobni magunkat szomorúság esetén.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Készíts te is házilag limonádét!

A limonádé a nyár egyik legkedveltebb itala. Nagy szükségünk van rá, főleg ebben a hőségben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

3 légzéstechnika, amellyel könnyebben álomba ringathatod magad

A hosszú munkanapokkal, különféle feszültségekkel, szülői kiégéssel vagy más érzelmileg kimerítő helyzetekkel teli, elfoglalt és gyors tempójú társadalmunk megnehezítheti a valós relaxációt, a kikapcsolódást és a pihentető alvást. Rengetegen küszködnek valamilyen alvásproblémával, ám egyes légzőgyakorlatot segíthetnek megnyugodni, s ezzel együtt elaltatni minket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk