Az állat átrepült a szélvédőn, neki egyenesen az autóban ülő nő homlokának.


Kevés furább hely van talán a világon, mint Florida, ha az államból érkező hírekből ítélünk. Most újra egy olyan dolog történt, ami valószínűleg csakis ott történhetett meg. Egy élő teknős ugyanis egy szélvédőn keresztül egy 71 éves nő homlokának csapódott az utón a semmiből.

A nő lánya vezette az autót éppen Daytona Beach-en, amikor az állat áttörte a szélvédőt, fejen találva az anyósülésen a nőt, akinek felrepedt a homloka és sok vért vesztett, de nem történt szerencsére komolyabb baja. A teknős is túlélte a szerencsétlen találkozást.

Na de hogy került a levegőbe a teknős, merül fel a kérdés? Azt tippelik, hogy a nem túl sebes állatot egy másik jármű kapta fel valahogy, a találkozás révén az égbe repítve. Ez a valószínű magyarázat. A kevésbé valószínű, de sokkal szórakoztatóbb magyarázat, hogy valaki egy saját fejlesztésű teknőságyút tesztelt éppen.

(Forrás: Boing Boing)


Friss

Íme, 3 tipp, hogy feldobd magad, ha szomorú vagy

Mutatunk néhány tippet, ha fel szeretnénk dobni magunkat szomorúság esetén.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Készíts te is házilag limonádét!

A limonádé a nyár egyik legkedveltebb itala. Nagy szükségünk van rá, főleg ebben a hőségben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

3 légzéstechnika, amellyel könnyebben álomba ringathatod magad

A hosszú munkanapokkal, különféle feszültségekkel, szülői kiégéssel vagy más érzelmileg kimerítő helyzetekkel teli, elfoglalt és gyors tempójú társadalmunk megnehezítheti a valós relaxációt, a kikapcsolódást és a pihentető alvást. Rengetegen küszködnek valamilyen alvásproblémával, ám egyes légzőgyakorlatot segíthetnek megnyugodni, s ezzel együtt elaltatni minket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk