Az állat átrepült a szélvédőn, neki egyenesen az autóban ülő nő homlokának.


Kevés furább hely van talán a világon, mint Florida, ha az államból érkező hírekből ítélünk. Most újra egy olyan dolog történt, ami valószínűleg csakis ott történhetett meg. Egy élő teknős ugyanis egy szélvédőn keresztül egy 71 éves nő homlokának csapódott az utón a semmiből.

A nő lánya vezette az autót éppen Daytona Beach-en, amikor az állat áttörte a szélvédőt, fejen találva az anyósülésen a nőt, akinek felrepedt a homloka és sok vért vesztett, de nem történt szerencsére komolyabb baja. A teknős is túlélte a szerencsétlen találkozást.

Na de hogy került a levegőbe a teknős, merül fel a kérdés? Azt tippelik, hogy a nem túl sebes állatot egy másik jármű kapta fel valahogy, a találkozás révén az égbe repítve. Ez a valószínű magyarázat. A kevésbé valószínű, de sokkal szórakoztatóbb magyarázat, hogy valaki egy saját fejlesztésű teknőságyút tesztelt éppen.

(Forrás: Boing Boing)


Friss

YouTube / NewsHour4u

Szakértők sem tudják mit rejthet a Jemenben található pokol kútjának mélye

A Jemen sivatagában található óriási lyuk 30 méter széles és 100-250 méter mély is lehet akár. A helyi néphit szerint a démonok börtöneként hozták létre, ezt az állítást pedig a mélyéből felszálló bűzös szagok is alátámasztják.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A tudósok szerint ezért félünk annyira a sötétségtől

A sötétség a szem bizonyos sejtjein keresztül szabályozza félelemközpontunk működését.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezt a kókuszos-málnás scone receptet te is elkészítheted

A scone egy angol édes pogácsa, amely nem igényel élesztőt.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk