A szervezők még várni szeretnének a bejelentéssel.


Április végén jelentik be a szervezők, hogy lesz vagy nem lesz idén Sziget. Kádár Tamás a Sziget ügyvezetője elárulta, hogy vannak megállapodásaik előadókkal és zenekarokkal, ám egyelőre még nem tudni, lesz vagy nem lesz 2021-es Sziget Fesztivál – számolt be róla a hvg.

Elmondta, hogy egyelőre teljesen bizonytalanság övezi a szervezést. Elsősorban jó néhány kérdésre választ kellene kapniuk, ahhoz, hogy döntsenek. Pontos nyitási tervet kellene látniuk, az ahhoz rendelt feltételekkel. Tudniuk kellene, hogy egyáltalán utazhatnak-e a zenekarok, a közönség vagy éppenséggel hogyan szabályozzák a beutazást Magyarországra, mik lesznek a vendéglátást érintő szabályok nyáron Budapesten, és milyen mozgástere lesz a védetteknek.

Nagy-Britanniában és az angol fesztiválpiacon ismerik a pontos nyitási tervet, így ennek ismeretében több fesztiválra már elkezdtek jegyeket árulni. Ebben reménykednek ők is.

Azt már tudni lehet, hogy Balaton Sound és VOLT nem lesz idén sem. A Fishing On Orfű több 2021-es időponttal készül, a Kolorádó pedig 2021 augusztusában tartaná meg a rendezvényt.

Friss

3 légzéstechnika, amellyel könnyebben álomba ringathatod magad

A hosszú munkanapokkal, különféle feszültségekkel, szülői kiégéssel vagy más érzelmileg kimerítő helyzetekkel teli, elfoglalt és gyors tempójú társadalmunk megnehezítheti a valós relaxációt, a kikapcsolódást és a pihentető alvást. Rengetegen küszködnek valamilyen alvásproblémával, ám egyes légzőgyakorlatot segíthetnek megnyugodni, s ezzel együtt elaltatni minket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Megjelentek a Volt egyszer egy...Hollywood soha nem látott jelenetei

A Harper Perennial bemutatta Quentin Tarantino Volt egyszer egy...Hollywood című készülő regényének hivatalos előzetesét, amely tele van eddig soha nem látott felvételekkel a rendező kilencedik nagyjátékfilmjéből.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy óriási fényes spirált figyeltek meg a Csendes-óceán felett

A jelenség még június 18-án jelent meg, az eseményről pedig több felvétel is készült.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk