A vöröstarkójú lórik Slash-t megszégyenítően játszanak az aprócska gitárjaikon, persze ez csak vicc. Fogalmazhatnánk úgy is, hogy a humoros felvétel iskolapéldája annak, amikor valakinek valóban rengeteg felesleges ideje van.A videót még csak pár nappal ezelőtt töltötték fel az internetre, de már így is több száz ezer ember tekintette meg.

Az ausztráliai Adelaide-i Állatkert két vöröstarkójú lórija ihletette meg azt a metál rajongót, aki egy kis animáció segítségével kezeket varázsolt a madarakra, ezt követően pedig apró gitárokat kreált nekik. A felvétel végén látni lehet, ahogy ez egyik összetöri a hangszert, akárcsak egy igazi rocksztár.

A videót feltöltő YouTube-csatorna, a LeopARTink pedig bemutatott egy videósorozatot, amelyben elmagyarázták miképp lehet vicces animációkat készíteni.

Friss

168 millió gyermek szorult ki az iskola falai közül a vírus miatt

Az UNICEF szerint oktatási vészhelyzet van, amely a legkiszolgáltatottabb gyerekeket érinti nagy részben - a szervezet ezért egy különleges installációval hívja fel a döntéshozók figyelmét arra, hogy mennyire fontos lenne nyitva tartani az iskolákat.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk