A vöröstarkójú lórik Slash-t megszégyenítően játszanak az aprócska gitárjaikon, persze ez csak vicc. Fogalmazhatnánk úgy is, hogy a humoros felvétel iskolapéldája annak, amikor valakinek valóban rengeteg felesleges ideje van.A videót még csak pár nappal ezelőtt töltötték fel az internetre, de már így is több száz ezer ember tekintette meg.

Az ausztráliai Adelaide-i Állatkert két vöröstarkójú lórija ihletette meg azt a metál rajongót, aki egy kis animáció segítségével kezeket varázsolt a madarakra, ezt követően pedig apró gitárokat kreált nekik. A felvétel végén látni lehet, ahogy ez egyik összetöri a hangszert, akárcsak egy igazi rocksztár.

A videót feltöltő YouTube-csatorna, a LeopARTink pedig bemutatott egy videósorozatot, amelyben elmagyarázták miképp lehet vicces animációkat készíteni.

Friss

Stocksy

Tényleg a vesztébe rohan a világ?

Az emberiség kihalását, a civilizáció összeomlását és a bolygónk megsemmisülését vizionáló elképzelések központi helyet foglalnak el az emberi képzeletben, mióta világ a világ. Mégis itt vagyunk. De vajon meddig leszünk még itt? Ennek járunk utána a Hamu és Gyémánt magazin cikkében, amiből most mutatunk egy részletet.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ronaldo miatt 4 milliárd dollárt zuhant a Coca-Cola értéke

A játékos sajtótájékoztatóján két colás üveget pakolt látványosan arrébb, majd vízivásra bíztatott.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Rangsorolták a világ legértékesebb sörmárkáit

A koronavírus a nagy sörmárkáknak is betett, de még mindig a régi klasszikusok vezetik a listát.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk