Gyorsan véget ért a kacsafuttatás.
.

A hét második felére sarkvidéki hidegre, viharos szelekre és hóviharokra is számíthatunk. Érdemes felkészülni rá minden szempontból, és a legjobb ötlet, ha mindenki otthon marad, aki megteheti. Ha felkészületlenül ér minket a zord időjárás, könnyen úgy járhatunk, mint a videón látható kacsacsapat, akik megdöbbenve szembesültek a hóeséssel.

Érdemes megfigyelni az elszánt kitörésüket, ahogy hápogások közepette vesznek repülőrajtot, de másodpercek múlva már döbbenten néznek maguk elé a hó láttán. Egy rövid pillanatig kétségbeesett totyogás váltotta a lendületes futásukat, majd valaki a csapatból felmérte a helyzet súlyosságát, és óriási hápogásba kezdett.

A vezényszó hallatán mindenki futott vissza a félelmetes hóesés elől. Voltak, akik már a szárnyaikat is bevetették, annyira fáztak. Ma még jót nevethetünk a videón, de a héten kicsit mindannyian a kacsák bőrében leszünk.


Friss

Lady Gaga lett a Dom Pérignon legújabb arca

Debütált a Dom Pérignon rosé 2005 limitált kiadású jeroboam palackja, amit nem mást, mint az többszörös Grammy - és Oscar-díjas énekesnő, Lady Gaga tervezett Nicola Formichetti divatigazgatóval.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk