Gyorsan véget ért a kacsafuttatás.
.

A hét második felére sarkvidéki hidegre, viharos szelekre és hóviharokra is számíthatunk. Érdemes felkészülni rá minden szempontból, és a legjobb ötlet, ha mindenki otthon marad, aki megteheti. Ha felkészületlenül ér minket a zord időjárás, könnyen úgy járhatunk, mint a videón látható kacsacsapat, akik megdöbbenve szembesültek a hóeséssel.

Érdemes megfigyelni az elszánt kitörésüket, ahogy hápogások közepette vesznek repülőrajtot, de másodpercek múlva már döbbenten néznek maguk elé a hó láttán. Egy rövid pillanatig kétségbeesett totyogás váltotta a lendületes futásukat, majd valaki a csapatból felmérte a helyzet súlyosságát, és óriási hápogásba kezdett.

A vezényszó hallatán mindenki futott vissza a félelmetes hóesés elől. Voltak, akik már a szárnyaikat is bevetették, annyira fáztak. Ma még jót nevethetünk a videón, de a héten kicsit mindannyian a kacsák bőrében leszünk.


Friss

UFOkról készít dokusorozatot JJ Abrams

A négy epizódos miniszéria címe szimplán csak UFO lesz.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk