Ami jár, az jár.

Ha már luxusszállodában jár az ember, elvárja a maximális élményt és kiszolgálást. Ebbe természetesen beletartozik az is, hogy a velünk érkezett kedvencünk is részesüljön az alkalmi, ötcsillagos élményben, és a maximális szolgáltatást kapja meg.

Valószínűleg ezért is döntött úgy a londoni Nobu Hotel, hogy együttműködik a luxushotelekre specializálódott Tielle Love Luxury nevű márkával, és olyan figyelembe részesítse a kutyákat, amely még ma is ritkaságnak számít a szállodáknál.

Ezentúl az ebek is egyedi, puha plüssköntöst viselhetnek a hotelben, amely pepita szegéllyel és mancsnyomattal van díszítve a lehető legkülönbözőbb méretben. A használatuk is pofon egyszerű: ugyanis a fürdőköpenyek derék részét tépőzárral láttál el.

Így egy esetleges fürdés vagy úszás után gazdik és kutyák együtt száradhatnak majd ellazulva az ötcsillagos élményben.

Azért a gazdik sem panaszkodhatnak majd: egy úgynevezett Nobu Zen masszázsszertartáson vehetnek majd részt, amely a test és elme harmonizálását szolgálja. Emellett kettő másik kezelőszobát is kipróbálhatnak, és egy egész nap működő, 140 négyzetméteres, Technogym felszereltségű edzőteremmel, pilates stúdióval és gyümölcsbárral is a rendelkezésükre áll.

(Spa Buisness)


Friss

A Netflix megcsinálta az Álarcos Énekes randiverzióját

Egészen bizarr koncepció. A felek olyan vakrandikra mennek, ahol mindkét fél el van maszkírozva.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ők voltak a legelsők – 5 nő, aki megváltoztatta társadalmunkat

Napestig lehetne sorolni azokat a női alakokat, akik rendkívüli hatással voltak történelmünkre, társadalmunkra és gazdaságunkra. Alappillérei a feminizmusnak, s példaértékű hősei nők millióinak.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Három megszólaló, három történet – ezért szeretjük a Rosaliát (x)

Idén ünnepli 10. születésnapját Budapest kedvenc nyárköszöntő fesztiválja, a Rosalia. Ebből az alkalomból kérdeztünk meg három, a fesztivál életében fontos szereplőt. De vajon, mi a közös a SPAR Magyarország, a Gál Szőlőbirtok és a Varsányi Pincészet Rosaliához fűződő kapcsolatában? A beszélgetésekből kiderül.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk