Emellett a térsége himnuszát is megváltoztatná a Jégvarázs című film népszerű dalbetétjére.


Yuusuke Kawai Japán 6.3 milliós Chiba prefektusának kormányzói pozíciójáért, nemrég pedig prezentálta a hivatalos programját, méghozzá Jokernek beöltözve arcfestésben. Miért? Ezért:

Tekintve, hogy a bohóc amolyan sötét hős, azt gondoltam, ezzel elnyerhetem a tömegek támogatását.

De a programpontjaihoz képest a megjelenése hétköznapi volt. Szeretne például egy nagy piros tornyot építeni Chibában, olyant, mint a Tokyo Tower, majd elnevezni Tokyo Towernek. Azzal érvel, hogy a japán Disneyland nevében Tokió van, pedig valójában Chibában van, szóval így lenne fair. Emellett a térség repterét is átnevezné Disney Sky-ra.

Innen pedig csak szórakoztatóbbá válnak a programpontjai. Megváltoztatná Chiba himnuszát a Let It Snow-ra a Jégvarázsból, betiltaná a szemét szót, kicserélve a csillagdarab kifejezésre. Emellett pedig új nevet kapna a Makuhari Állomás, az új neve az lenne, hogy Makuhari Messe Nincs Itt Állomás. Sőt Chiba fő importcikkét is Olafra nevezné, mert szerinte cukibban hangzik,

(Forrás: Kotaku)


Friss

Íme, 3 tipp, hogy feldobd magad, ha szomorú vagy

Mutatunk néhány tippet, ha fel szeretnénk dobni magunkat szomorúság esetén.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Készíts te is házilag limonádét!

A limonádé a nyár egyik legkedveltebb itala. Nagy szükségünk van rá, főleg ebben a hőségben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

3 légzéstechnika, amellyel könnyebben álomba ringathatod magad

A hosszú munkanapokkal, különféle feszültségekkel, szülői kiégéssel vagy más érzelmileg kimerítő helyzetekkel teli, elfoglalt és gyors tempójú társadalmunk megnehezítheti a valós relaxációt, a kikapcsolódást és a pihentető alvást. Rengetegen küszködnek valamilyen alvásproblémával, ám egyes légzőgyakorlatot segíthetnek megnyugodni, s ezzel együtt elaltatni minket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk