jacpack soldier

Egy egészen új technológiát teszteltek a hajóra szálláshoz a tengerészgyalogosok: egy jetpack segítségével repültek oda.


Az Egyesült Királyságban működő jetpack gyártó, a Gravity Industries feltöltött egy új videót. A felvételen azt láthatjuk, hogy egy tengerészgyalogos sugárhajtóműves öltönyt használ a leszálláshoz egy közeli hajón.

A gyakorlat egyik verziójában a katona leszáll a hajóra, majd előránt egy kézifegyvert. Ez egy előzetes képet adhat számunkra arról, hogy a katonák és a rendőrség miként szeretnék a jetpacket felhasználni a gyors beszivárgási küldetésekhez.

A videón az is látható, hogy a jetpack segítségével a gyalogos könnyedén felszáll, és rekordidő alatt éri el a közeli hajó felső fedélzetét.

A cég nemrég közzétett egy olyan videót is, amelyen egy holland különleges operációs katona mutat be hasonló manővert.

A Gravity jetsuit négy karra és hátra szerelt sugárhajtóművet használ, több mint 1000 lóerős. A kialakításnak köszönhetően viselője karjainak mozgatásával állíthatja be a jetpack sebességét és pályáját.

A Gravity az Egyesült Királyság mentőszolgálataival is együttműködik annak érdekében, hogy a mentőosztagok rekordidő alatt elérhessék a távoli területeket.

(Forrás: Futurism)


A figyelmetekbe ajánljuk