Hol máshol, mint Kanadában történhetett meg mindez.

A kanadaiaknak alapvetően baráti viszonyt ápolnak az országban élő hód társaiknak, ám úgy tűnik az állatok egy kisebb közössége egy teljes szabotázsakcióban fejezte ki elégedetlenségét.

A BBC cikkéből kiderül, hogy egy kanadai kisvárosban egy aktív hódcsapat elintézte a lakóknak, hogy újra a 20. században találják magukat: az alig kétezer lelket számláló Tumbler Ridge lakóinak elintézték, hogy egy teljes hétvégéig ne legyen internet és telefon az otthonukban.

A hódok ugyanis megrágcsálta a vezetékeket, majd a nagy részét elvitték, hogy beépítsék az épülő otthonukba. Az akció eredménye az lett, hogy a városban 36 órán át nem volt semmilyen szolgáltatás.

A hely internetszolgáltató szóvivője nem véletlenül nevezte a helyzetet „nagyon kanadainak". A cég ráadásul csak akkor szembesült a hiba okával, amikor az egyik kollégájuk egy közeli hódgátnál felfedezte, hogy az elrágcsált vezetékek be lettek építve.

Ráadásul a hódok válogatás nélkül rongáltak, és a javítást is megnehezítette, hogy az üvegszálas kábelek méterekkel a föld alatt futottak.

Végül a megkárosult ügyfeleknek vezeték nélküli routereket vittek, majd vasárnap délután visszatért az élet Tumbler Ridge városában.


Related Articles Around the Web

Friss

Youtube/Código Nuevo

Egy új program segítségével szemmozgatással is zenélhetnek a mozgássérült zenészek

Puszták a szemük mozgatásával 25 hangszeren is játszhatnak a mozgáskorlátozott művészek egy új technológiának köszönhetően.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Szinte az összes folyó kiszárad legalább egy napra

A klímaváltozás és és a földhasználat miatt egyre több folyó száradhat ki időszakosan.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Lidl a Balaton-átúszás mellett egy SUP-versennyel is beújít a nyárra

Június 16-án nyílik a nevezés az ország legnépszerűbb nyíltvízi szabadidősport-eseményére, a 39. Lidl Balaton-átúszásra. Az idei év újdonsága: a Lidl Balaton-áthúzás, külön verseny SUP-osoknak.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk