carrie bradshaw

És egyszer csak...Carrie Bradshaw-vá válhatsz.


Warner Bros. és az Airbnb aprólékos munkával újraalkotta Carrie Bradshaw legendás lakását, a közelgő folytatás, az És egyszer csak...tiszteletére. Az ikonikus pisztácia színűre festett falak között barangolhatunk, de helyet kapott a nagyon is 2000-es évekbeli vezeték nélküli telefon is. Sőt, Carrie fekete laptopja a sarokban lévő asztalon hever egy post it cetlivel díszítve (a WiFi jelszóval – nem Berger csúnya üzenetével).

Az pedig egy dolog, hogy Sarah Jessica Parker karakterének pecója valóban létezik, de a másik kifejezetten kellemes tény a rajongók számára, hogy a lakást bárki kiveheti airbnb-n keresztül egy éjszakára a barátnőivel. Szerencsére, nem kell vagyonokat költeni arra, hogy valaki egy éjszakára az írónő bőrében érezhesse magát, egy éjszaka ugyanis 23 dollárba kerül. (Persze nekünk innen a tengerentúlról másabb a helyzet.)

Fotó: Airbnb

De nem csak a legendás karakter lakásába láthatunk el. Ugyanis a Drive.hu összegyűjtött jó néhány remek filmes helyszínt, ahol mi is világsztárnak érezhetjük magunkat!


A figyelmetekbe ajánljuk