A felvételt az amerikai haditengerészet egyik tagja készítette. A hadsereg is vizsgálja, pontosan mi lehetett az.


A háromszögű azonosítatlan repülő tárgyról készült videó hitelességét az amerikai védelmi minisztérium is megerősítette – írja a CNN. A Pentagon szóvivője, Sue Gough a hírtelevíziónak kijelentette, hogy a felvétel, valamint egy gömb és egy makk alakú ismeretlen repülő tárgyról készített fotók is valódiak.

A CNN cikkéből az is kiderül, hogy a felvételek már egy ideje keringtek az interneten, ám a Pentagon azóta sem hozta hivatalosan nyilvánosságra őket. Gough szerint a felvételt már vizsgálja a hadsereg ufóészlelésekkel foglalkozó csoportja – ezt egyébként 2020 augusztusában hoztak létre.

A „háromszögű ufóról" többet nem hajlandó elárulni az Egyesült Államok védelmi minisztériuma, mivel nem szeretnének olyan információkat közzétenni, ami az ország ellenségei számára hasznos lehet.

A furcsa formája azonosítatlan repülő tárggyal ellentétben egyébként, a Pentagon egy évvel ezelőtt három olyan videót is nyilvánosságra hozott, melyeken feltehetőleg ufók láthatóak.

Friss

A Földnek is van pulzusa, az oka azonban ismeretlen

Rendszeresen „megdobban" a bolygó.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
YouTube / NewsHour4u

Szakértők sem tudják mit rejthet a Jemenben található pokol kútjának mélye

A Jemen sivatagában található óriási lyuk 30 méter széles és 100-250 méter mély is lehet akár. A helyi néphit szerint a démonok börtöneként hozták létre, ezt az állítást pedig a mélyéből felszálló bűzös szagok is alátámasztják.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A tudósok szerint ezért félünk annyira a sötétségtől

A sötétség a szem bizonyos sejtjein keresztül szabályozza félelemközpontunk működését.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk